Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Wijzigingen coronamaatregelen per zaterdag 25 september

Wijzigingen coronamaatregelen per zaterdag 25 september

Beste leden en gasten van KVA,

Gisteravond (23 september) is er namens het bestuur een nieuwsbericht verstuurd met hierin het beleid van KVA rondom de nieuwe coronamaatregelen die per 25 september geldig zijn.

In dit beleid spraken wij over een uitzonderingsmogelijkheid van het NOC NSF, waarmee de sportkantine gebruikt zou mogen worden zonder controle op een coronatoegangsbewijs. Deze mogelijkheid zou tot stand komen wanneer wij een deel van de sportkantine zouden afscheiden van de rest van de ruimte.

Helaas is gebleken dat ook het NOC NSF moeite heeft gehad om invulling te geven aan de nieuwe coronamaatregelen. Vandaag heeft het NOC NSF deze uitzondering namelijk ingetrokken. Dit houdt in dat consumpties per zaterdag 25 september niet meer in de sportkantine genuttigd mogen worden zonder een coronatoegangsbewijs.

Het nuttigen van consumpties is hiermee dus alleen buiten, op ons terras, toegestaan. Dit besluit gaan we na het weekend evalueren om vervolgens het beleid voor de rest van het veldseizoen te bepalen.

Hieronder een overzicht waarvoor GEEN coronatoegangsbewijs nodig is:

– Drankjes of eten afhalen aan de bar in het clubhuis
– Plaatsnemen op het terras
– Gebruikmaken van de toiletten
– Gebruik maken van de kleedkamers

Als bestuur balen wij uiteraard van de onduidelijkheid die rondom de nieuwe maatregelen is ontstaan, aangezien wij naar onze leden en gasten graag een tijdig en eenduidig beleid communiceren. Wij hopen op ieders begrip rondom de maatregelen zoals die per 25 september gaan gelden.