Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers voor volgend seizoen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers voor volgend seizoen

Vanuit de JTC zijn wij druk in voorbereiding op volgend seizoen; teamindeling maken, gesprekken voeren, veel vergaderen. Maar ook de begeleiding van de jeugdteams is een punt voor volgend seizoen. Ieder jeugdteam voorzien van minimaal één trainer/coach is een must. Wij merken dat dat ieder seizoen erg lastig is.

Via deze weg dan ook een oproep aan alle korfballers, oud-korfballers, ouders en iedereen die vindt dat je iets kunt betekenen voor een jeugdteam! Heb je minimaal één van de volgende kwaliteiten, dan zijn wij op zoek naar jou!

– Kennis van korfbal;
– Goed met kinderen om kunnen gaan;
– Positief en enthousiast coachen;
– Geduldig en goed dingen kunnen overbrengen/uitleggen;
– Tijd én de wil hebben om kinderen dingen te leren;
– Dinsdag en/of vrijdagavond beschikbaar voor training;
– Zaterdag beschikbaar voor coaching;

Verder hebben wij het idee om een invallerspoule van trainers/coaches te maken (trainers/coaches die af en toe een training kunnen geven).  Mocht de vaste trainer van een team een keer niet kunnen, dan kunnen we deze poule benaderen om een keer een training te geven.

Dus mocht je niet iedere week kunnen, maar wel af en toe, geef je dan op voor deze poule. Heel graag komen wij met jou in contact!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een bijdrage leveren aan de jeugd volgend seizoen, loop dan naar één van de JTC-leden (Ivy, Kiki, Wessel, Anniek of Wendy) of mail naar jtc-kva@live.nl.

Groet,

Namens de JTC,

Wendy (06-41323447)

shi (1)