Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

We hebben jouw stem nodig want KVA is genomineerd als ‘Club van het Jaar’

We hebben jouw stem nodig want KVA is genomineerd als ‘Club van het Jaar’

Goed nieuws! KVA maakt kans om de titel ‘Club van het Jaar’ te winnen in de gemeente Amstelveen. En bij heel veel stemmen misschien wel meer dan dat. De Rabobank heeft samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. 

Want hoewel de competitie (op een korte periode in het afgelopen najaar) al meer dan een jaar stilligt, doet KVA dat zeker niet. Sinds januari trainen alle teams bijvoorbeeld steevast twee of drie keer per week en stijgt ook het ledenaantal gestaag door. En dat mag best knap genoemd worden in een periode waarin het verenigingsleven op een laag pitje staat.

 

Natuurlijk zouden we dat graag beloond zien worden met de titel ‘Club van het Jaar’ maar daarvoor hebben we wel jouw stem nodig! Breng je stem uit via dit online formulier. Let erop dat je je stem bevestigd via de mail die je daarna toegestuurd krijgt. Iedereen kan met meerdere emailadressen stemmen. De stemronde duurt tot 24 mei. Alvast bedankt!