Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Vriendjes- en vriendinnetjes training bij KVA is een mega groot succes

Vriendjes- en vriendinnetjes training bij KVA is een mega groot succes

Afgelopen zaterdag (17 april) leek het voor heel even weer op een zaterdag zoals we die de afgelopen jaren hebben gekend. Vanaf  ’s ochtends 10.00 uur tot net na het middaguur een veld vol jeugdleden en in de middag ook nog een grote groep junioren en senioren die gezamenlijk aan het trainen waren.

 

Zoals elke KVA’er inmiddels wel weet begint een zaterdag standaard met de Kangoeroe’s en de nog jongere Pukkies. Deze steeds groter wordende groep wist waarschijnlijk niet wat ze zagen toen bij aankomst bij KVA een super groot springkussen op hen te wachten stond. Eerst even trainen o.l.v. Ella, Priscilla en alle hulptroepen natuurlijk en daarna helemaal los op de grote ‘Jungle Run’.

 

Vanaf 11.00 uur t/m 13.30 uur was het tijd voor het iets serieuzere werk voor allereerst de F en D en daarna voor de E, C en B. Voor de F, E en D was er een speciale vriendjes- en vriendinnetjes training. Want ook in deze leeftijdsklassen kunnen we ondanks onze huidige groei zeker nog wel nieuwe talenten gebruiken! Dat bleek flink aanpoten voor de trainers van deze teams. Want de grote groep E-tjes bijvoorbeeld was deze keer nog vele malen groter.

 

En zoals eerder al aangehaald wordt een ‘normale’ zaterdag altijd afgesloten door onze seniorenteams. Samen met de A-tjes trainen zij de laatste zaterdagen als één gezamenlijke groep (naast de twee reguliere trainingen doordeweeks) maar na een korte training bleek ook voor hen de stormbaan niet te weerstaan. Volgende week weer?

 

PS: Heb jij of heeft jouw kind deze week voor het eerst meegetraind en wil hij/zij vaker komen meetrainen? Neem dan contact op met jtc@kvakorfbal.nl voor meer informatie. Drie keer meetrainen is altijd gratis.