Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Voorjaars Algemene Ledenvergadering: ”Het moet voelen als een 2e thuis.”

Voorjaars Algemene Ledenvergadering: ”Het moet voelen als een 2e thuis.”

De jaarlijkse VALV is 14 juni jl. gehouden in de KVA-kantine, waarbij veel interessante punten zijn besproken. Zo zijn onder andere de nieuwe samenstelling van het bestuur bekend gemaakt, de begroting voor het aankomende seizoen en zijn verschillende commissies aan het woord geweest.

In een goedgevulde KVA-kantine heeft dagvoorzitter Katja de Beurs de vergadering tot een prima verloop kunnen leiden. Tijdens de vergadering kwamen er een aantal punten naar boven. Er is afscheid genomen van Peter Coevert als algemeen bestuurslid en van Edwin Feenstra als penningmeester, waarbij ook al een opvolger is aangesteld. Ruben Holthuizen zal zijn taken overnemen. Jelly Lindeboom en Tom de Beurs zijn herkozen als bestuurslid.

Verschillende commissies zijn aan het woord geweest, waarbij hun jaarplannen zijn gepresenteerd en de acties zijn verhelderd. Zo heeft de Ledenwervingscommissie het plan om een samenwerking aan te gaan met het Sportbedrijf, om met het project Funkey meer leden naar KVA te halen.

Tijdens het interactieve deel hebben de leden in kleine groepjes steekwoorden en oplossingen bedacht om de missie van KVA sterker te maken. Dit ging via post-its met tips, tops, suggesties en idee├źn.

Het volledig verloop van de vergadering zijn in de notulen te vinden, die gepubliceerd zal worden door het bestuur.