Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Vanaf vandaag (1 mei) mogen kinderen t/m 18 jaar weer trainen bij KVA!

Vanaf vandaag (1 mei) mogen kinderen t/m 18 jaar weer trainen bij KVA!

Beste jeugdleden en ouders,

Zoals jullie gehoord hebben mogen kinderen t/m 18 jaar vanaf 29 april weer gezamenlijk buiten sporten, als vereniging zijn wij daar enorm blij mee!

Vanaf vandaag (vrijdag 1 mei) gaat er weer getraind worden (Kangoeroes/Pukkies 2 mei).

Wij willen jullie vragen om bijgevoegd protocol goed te lezen en op te volgen. Hierdoor maken we het met z’n allen mogelijk om ons aan de richtlijnen van de overheid, gemeente Amstelveen, NOC-NSF en KNKV te houden, maar ook om weer gezamenlijk te mogen sporten.
Bij de eerste training willen wij de trainers en teams (A, B, C) vragen om gezamenlijk te overleggen hoe iedereen de ‘1,5 meter training’ voor zich ziet en hoe jullie het gezamenlijk aanpakken (begrijpt iedereen de regels?).

Trainingsschema

In de mail die aan alle ouders/verzorgers is verstuurd staat het voorlopige trainingsschema. Ook in het bijgevoegde protocol is deze te vinden.

Mocht je er tegenop zien om weer te komen trainen (om wat voor reden dan ook), dan willen wij jou vragen om een mail te sturen aan de JTC. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Om te zorgen dat alles goed volgens protocol verloopt zullen er namens de club toezichthouders aanwezig zijn die zullen helpen bij het naleven van de juiste regels.

Wij vragen ieders eigen verantwoordelijkheid voor het naleven van de regels. Houdt er ten alle tijde rekening mee dat de handhavers van de gemeente langs kunnen komen om te handhaven (Voor 13 t/m 17-jarigen is de boete € 95,- en optie tot HALT, voor 18 jaar en ouder is het € 390,-).

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, stuur dan vooral een mail aan de JTC. Ons mailadres is jtc@kvakorfbal.nl. Na de start zullen we gezamenlijk evalueren hoe alles verloopt en wellicht enkele aanpassingen doen.

Laten we er met z’n allen de komende periode leuke trainingen van maken!
Tot vrijdag!

Groet,

JTC
Ivy, Kiki, Marjolein, Richard en Wendy