Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Vanaf dinsdag 3 november starten de trainingen in de zaal (trainingsschema)

Vanaf dinsdag 3 november starten de trainingen in de zaal (trainingsschema)

Vanaf dinsdag 3 november beginnen de trainingen in de zaal. Vanwege het coronavirus gaat dat niet zoals we gewend zijn. Voor onze jeugdteams zijn er voorlopig weinig beperkingen behalve dat er geen competitiewedstrijden gespeeld kunnen worden. Voor de senioren ligt dat helaas anders. Lees onderstaande regels goed door alvorens je gaat trainen. 

Trainen

Alleen als je gezond bent mag je deelnemen aan de trainingen. Voor de jeugd zijn er geen overige voorwaarden gesteld aan het trainen. Wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen mag niet. Onderlinge wedstrijden zijn wel toegestaan.

Voor de senioren gelden andere regels. Ze mogen ook trainen, maar daarvoor gelden de volgende voorwaarden. Bij dit trainingsschema zijn we er overigens vanuit gegaan dat alle teams willen en kunnen trainen. Mochten hier toch veranderingen in komen vanuit de teams dan kunnen er nog verschuivingen plaatsvinden. Dit gebeurt uiteraard ook als er nieuwe maatregelen vanuit de overheid gesteld worden.

– Er mag in groepen van 4 personen gesport worden. Deze viertallen moeten onderling en ten opzichte van andere groepen anderhalve meter afstand houden.
– Het maximaal aantal personen dat tegelijk mag trainen in onze topsportzaal is 30.
– De viertallen mogen gedurende de trainingen niet wisselen.
– De viertallen moeten duidelijk herkenbaar zijn, bijvoorbeeld door de kleur van het t-shirt of door hesjes.
– Er mogen maximaal 30 personen tegelijkertijd in een sporthal zijn.
– Elke sporter en trainer houdt – ook tijdens de training – anderhalve meter afstand ten opzichte van elke medesporter.
– Onderlinge wedstrijdjes en partijvormen zijn niet toegestaan.
– Er is bij de binnenaccommodaties een mondkapjesplicht in de publieke ruimte tot aan de sportzaal (bij voorbeeld in de entreehal en de gang).
– Alle kleedkamers en douches zijn gesloten.