Vacature: trainer/coach KVA 2 vanaf seizoen 2023/2024

Korfbalvereniging Amstelveen (KVA) is op zoek naar een trainer/coach voor KVA 2 per seizoen 2023/2024. Dit overwegend jonge team speelt momenteel Reserve Overgangsklasse op het veld en Reserve Eerste Klasse in de zaal. We hebben de ambitie om met dit team ook in de zaal te promoveren naar de Reserve Overgangsklasse.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze trainer die:

– Duidelijke korfbal visie heeft en de spelersgroep weet uit te dagen en scherp te houden.
– Met veel energie en motivatie zijn/haar inzicht kan overbrengen op een jonge groep.
– Jonge spelers individueel beter kan maken maar ook een team naar een hoger niveau brengt.
– Zelf op een betrekkelijk hoog niveau korfbal gespeeld heeft.
– Twee keer per week (dinsdag en donderdag) trainen wil geven en op zaterdag kan coachen.

KVA 2 is een jonge en getalenteerde groep die graag het beste uit zichzelf naar boven wil halen. Net als op het veld is de doelstelling om ook in de zaal de stap te maken naar de Reserve Overgangsklasse. KVA 2 traint twee keer per week samen met KVA 1 waarbij de trainer van KVA 2 genoeg ruimte heeft om zijn/haar eigen visie op het spel door te voeren.

Naast prestatief korfbal houden we bij KVA uiteraard ook van gezelligheid voor- en na de wedstrijden. We spelen onze zaalwedstrijden in sporthal De Nieuwe Bankras en veldwedstrijden op ons sportpark De Startbaan in Amstelveen.

Interesse? We gaan graag met je in gesprek! Neem dan contact op met Jorrit de Haas, 06-11182801 of stuur een mailtje naar tc@kvakorfbal.nl