Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Update op de corona maatregelen die geldend zijn per 25 september

Update op de corona maatregelen die geldend zijn per 25 september

Beste leden en gasten van KVA,

Afgelopen weekend hebben we voor het eerst invulling moeten geven aan de nieuwe Corona maatregelen. Dit hebben we gedaan door de kantine uitsluitend te gebruiken voor het afhalen van consumpties aan de bar, welke vervolgens op het terras genuttigd konden worden. Hiermee was controle op een coronatoegangsbewijs niet nodig.

Het weekend zit er inmiddels op en als bestuur hebben we samen met de BHC en Broodje Aap ons Coronabeleid kunnen evalueren. Met het lekkere weer was het geen probleem om consumpties op het terras te nuttigen en de algemene indruk van zaterdag was dan ook positief. We gaan echter niet elke week geluk hebben met de weersverwachting en het gemis van de kantine als drink- en eetgelegenheid kan dan weleens aanzienlijk worden.

Wij hebben daarom besloten om opnieuw invulling te geven aan de kaders die vanuit de overheid aan sportverenigingen zijn opgelegd en ons Coronabeleid aan te passen.

In overleg met de BHC en Broodje Aap hebben we besloten de kantine vanaf heden weer volledig open te stellen. Hierbij komt wel de notitie dat er, bij gebruik van de kantine, om een coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden. Dit geldt voor iedereen van boven de 13 jaar die binnen een hapje of drankje wil nuttigen, ongeacht of dit staand of zittend is.

Aankomend weekend worden er ook partytenten neergezet op het terras. Het blijft dus ook mogelijk om buiten consumpties te nuttigen, zelfs wanneer het regent.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur