Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Trainingsschema zaalseizoen 2021/2022 bekend. Vanaf dinsdag 2 november eerste zaaltraining

Trainingsschema zaalseizoen 2021/2022 bekend. Vanaf dinsdag 2 november eerste zaaltraining

Het is intussen half oktober en voor veel KVA teams zit het eerste gedeelte van de veldcompetitie er al op of bijna op. Her en der worden er de komende twee weken nog wat inhaalwedstrijden gespeeld en ook KVA 1, 2, 3, 4 en A1 spelen nog twee weken reguliere competitie. 

Kortom, op zaterdag 30 oktober worden de laatste wedstrijden op het veld gespeeld alvorens we weer naar binnen gaan. En dat doen we al vrij snel daarop. Op dinsdag 2 november starten namelijk de zaaltrainingen alweer. Hieronder vindt je het trainingsschema voor het zaalseizoen 2021/2022 en we kunnen zeggen dat dat een hele puzzel is geweest.

Mede omdat we meer jeugdteams hebben dan vorige seizoenen maar niet meer uren kunnen bemachtigen in de Amstelveense sporthallen was het behoorlijk passen en meten. Met name op dinsdag levert dat nu een ietwat apart schema op maar dat is helaas niet anders. Op zaterdag 27 november staat de eerste speelronde in de zaal op het programma. Zodra het competitieprogramma bekend is maken wij dat hier bekend.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je terecht bij de JTC: jtc@kvakorfbal.nl of TC: tc@kvakorfbal.nl