Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Suggesties voor besteding Club van 50 bijdrage gevraagd

Suggesties voor besteding Club van 50 bijdrage gevraagd

Beste vriend van KVA,

Allereerst willen wij je bedanken dat je lid bent van de Club van 50. Wij kunnen jullie vertellen dat we op dit moment 48 vrienden van KVA hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat we de 50 vrienden dit jaar nog zullen gaan halen! Op dit moment hebben we € 2.450 te besteden.

Zoals afgesproken kunnen jullie als vriend van KVA mee beslissen met wat we elk jaar met het geld gaan doen.

Wij willen jullie vragen om concrete suggesties naar ons op te sturen, zodat wij deze suggesties kunnen verzamelen en bespreken tijdens een sponsorcommissie vergadering. Wij zullen dan met een concreet voorstel komen op de VALV die waarschijnlijk gehouden zal gaan worden in juni. Afhankelijk van de suggesties kunnen we één of meerdere suggesties honoreren afhankelijk van de kosten. Indien noodzakelijk dan kan er op de VALV nog gestemd worden indien er keuzes gemaakt moeten worden tussen enkele suggesties. Wij zullen jullie hiervan tijdig op de hoogte stellen.

Wij zien jullie suggesties graag tegemoet. De deadline hiervoor stellen wij op 30 apri 2017, zodat wij voldoende tijd hebben om de verschillende suggesties door te nemen.

Met vriendelijk groet,

De sponsor- en actiecommissie

Monique, Nahida, Samina en Wendy