Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Suggesties voor besteding Club van 50 bijdrage gevraagd

Suggesties voor besteding Club van 50 bijdrage gevraagd

Beste vriend van KVA,

Allereerst willen wij je bedanken dat je lid bent van de Club van 50. Wij kunnen jullie vertellen dat we op dit moment 56 vrienden van KVA hebben en daar zijn we heel trots op. Weet je nog andere mensen die vriend van KVA willen worden, laat het ons weten!

Voor dit seizoen hebben we €2.850 te besteden en zoals je weet hebben we het bedrag van €2.800 van vorig seizoen ook nog staan. Dit betekent concreet dat we dit jaar een bedrag van €5.650 te besteden hebben. Maar we gaan het alleen uitgeven aan goede ideeën! Zoals afgesproken kunnen jullie als vriend van KVA mee beslissen met wat we elk jaar met het geld gaan doen.

Wij willen jullie vragen om concrete suggesties naar ons op te sturen, zodat wij deze suggesties kunnen verzamelen en bespreken tijdens de volgende sponsorcommissie vergadering. Dit kan per e-mail naar: kvasponsoring@gmail.com. Wij willen dan met een concreet voorstel komen op de VALV die ergens gehouden zal gaan worden in mei/juni. Wij kunnen meerdere suggesties honoreren en net zoals vorig jaren zullen wij voor de VALV nog keuzes voorleggen aan jullie. Wij zullen jullie hiervan tijdig op de hoogte stellen.

Wel willen wij jullie vragen om suggesties in te leveren die gemakkelijk realiseerbaar zijn of anders met een heldere suggestie hoe een en ander gerealiseerd kan worden. Wij zien jullie suggesties graag tegemoet. De deadline hiervoor stellen wij op 30 april 2021, zodat wij voldoende tijd hebben om de verschillende suggesties door te nemen.

Met vriendelijk groet,

De sponsor- en actiecommissie
Joelle, Monique, Nahida, Samina, Wendy en Willem