Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Suggesties voor besteding Club van 50 bijdrage gevraagd

Suggesties voor besteding Club van 50 bijdrage gevraagd

Beste vriend van KVA,

Allereerst willen wij je bedanken dat je lid bent van de Club van 50. Wij kunnen jullie vertellen dat we op dit moment 56 vrienden van KVA hebben en daar zijn wij best trots op. Op dit moment hebben we € 2.850 te besteden.

Zoals afgesproken kunnen jullie als vriend van KVA mee beslissen met wat we elk jaar met het geld gaan doen.

Wij willen jullie vragen om concrete suggesties naar ons op te sturen via kvasponsoring@gmail.com, zodat wij deze suggesties kunnen verzamelen en bespreken tijdens een sponsorcommissie vergadering. Wij zullen dan met een concreet voorstel komen op de VALV die waarschijnlijk gehouden zal gaan worden in juni. Afhankelijk van de suggesties kunnen we één of meerdere suggesties honoreren afhankelijk van de kosten. Indien noodzakelijk dan kan er op de VALV nog gestemd worden indien er keuzes gemaakt moeten worden tussen enkele suggesties. Wij zullen jullie hiervan tijdig op de hoogte stellen.

Wij zien jullie suggesties graag tegemoet. De deadline hiervoor stellen wij op 4 mei 2020, zodat wij voldoende tijd hebben om de verschillende suggesties door te nemen.

Mocht je overigens nog geen lid zijn van de club van 50, maar dat wel graag worden? Stuur dan een mailtje naar kvasponsoring@gmail.com.

Met vriendelijk groet,

De sponsor- en actiecommissie

Joelle, Monique, Nahida, Samina, Wendy en Willem