Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Start senioren trainingen vanaf donderdag 14 en vrijdag 15 mei

Start senioren trainingen vanaf donderdag 14 en vrijdag 15 mei

Beste KVA’er,

Onze jeugd is al een tijdje aan het trainen en vanaf deze week mogen ook leden van 19 jaar en ouder beginnen met trainen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! De selectie start op donderdag 14 mei en 3 t/m 7 vrijdag 15 mei.

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en gezond kan sporten bij KVA, heeft het bestuur, de TC en JTC een protocol opgesteld op basis van de reglementen vanuit de overheid, RIVM en het KNKV. Dit protocol vind je in de bijlage die je per e-mail hebt ontvangen.

Wij willen onze leden, die weer gaan trainen, vragen dit protocol goed door te lezen en te hanteren. Er zal een toezichthouder aanwezig zijn om toe te zien of het protocol nageleefd wordt. Ook kan de gemeente ons hierop controleren en handhaaft zonodig.

Via WhatsApp zijn de teams benaderd om te inventariseren wie er weer wil gaan trainen. Omdat we goed moeten kijken naar het aantal personen dat toegestaan is op ons veld, willen we leden die nog niet hebben aangegeven bij de TC dat ze willen gaan trainen vragen om dit zo snel mogelijk door te geven aan de TC. De TC bekijkt dan of dat kan qua aantal.

In het protocol zijn ook de trainingstijden van de teams te vinden en een plattegrond van het veld. Zo ziet iedereen waar hij/zij traint en welke ingang gebruikt wordt om het veld te betreden. We willen iedereen vragen 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn en niet eerder.

Om het sporten op ons veld in goede banen te leiden vragen we jullie medewerking en hulp. Ieder team heeft al hoofdverantwoordelijken aangewezen die in de maand mei het klaarzetten en desinfecteren van het materiaal regelen. Fijn dat jullie je zo snel hebben aangemeld! Maar we zijn ook nog op zoek naar toezichthouders.

Aan jullie doen we nu de oproep om je aan te melden als toezichthouder; zonder toezichthouder mogen de trainingen niet doorgaan. Wat er van je verwacht wordt als toezichthouder vind je in de bijlage “Document toezichthouder”. Ook deze is per e-mail verzonden naar alle leden.

We hopen dat dit voor iedereen duidelijk is en wensen jullie natuurlijk weer veel plezier met trainen. Als er vragen zijn kunnen die naar TC en/of bestuur gericht worden via tc@kvakorfbal.nl en bestuur-kva@live.nl.