Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Spaar sponsormunten bij supermarkt DEEN Bankrashof en steun daarmee KVA!

Spaar sponsormunten bij supermarkt DEEN Bankrashof en steun daarmee KVA!

KVA doet mee aan de DEEN Sponsor Actie! Door de coronacrisis merkt DEEN dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen, daarom hebben zij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. En KVA is ingeloot om mee te doen! Vanaf zondag 16 augustus kunnen we bij supermarkt DEEN sponsormunten sparen die KVA veel geld op kunnen leveren.


Hoe werkt het?

– Haal je boodschappen bij DEEN en krijg bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt;
– Lever de sponsormunten in bij de speciale display in het DEEN filiaal aan de Bankrashof 32-41 in Amstelveen;
– Doe je boodschappen bij een ander DEEN filiaal, geen probleem! Neem je sponsormunten mee naar KVA en doe ze in de box die op de bar staat (uiterlijk 11 september). De Sponsorcommissie zorgt dan dat ze in de juiste winkel terecht komen.
– Deel dit bericht en zorg dat iedereen in je omgeving (familie, kennissen, buren, etc.) in de actieperiode ook boodschappen bij DEEN doen en de sponsormunten sparen voor KVA!
– Hoe meer munten onze vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage!


Welke periode?

– Van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september 2020 ontvang je sponsormunten;
– Sponsormunten kunnen t/m zaterdag 12 september 2020 worden ingeleverd bij het DEEN filiaal Bankrashof te Amstelveen.


Help jij mee?

– KVA kan door de corona maatregelen de extra inkomsten goed gebruiken, vaste kosten liepen door en inkomsten waren er nauwelijks. Laten we er allemaal voor zorgen dat iedereen zoveel mogelijk sponsormunten spaart voor KVA. Dat zou een mooie start zijn van het nieuwe seizoen!