Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Something old, something new

Something old, something new

Het is tijd voor een kleine toevoeging aan een oude gewoonte.

Het is al jarenlang een goede gewoonte om één van onze jeugdteams met ons vlaggenschip te laten oplopen. Voor de aanwezige toeschouwers is dit leuk om te zien, maar wel iets, wat voor ons heel gewoon is.

Maar voor de kinderen is dit niet zo gewoon. Een zaal vol met mensen, waarbij alle ogen op hen gericht zijn, is voor jonge kinderen enorm spannend.

Gelukkig worden de jongste telgen hier tegenwoordig op voorbereid door alvast in de ochtend met het oplopen te oefenen. Dit wordt gedaan, zodat ze een beetje voorbereid zijn, wat helaas niet de spanning van alle aandacht van de supporters weg kan halen.

Daarom is bij deze een nieuw initiatief bedacht. Wij stellen alvast de F-pupillen aan u voor, die komend weekend met de spelers van ons eerste team op zullen lopen, als zij om 16.45 uur tegen “Die Haghe” aantreden. Hopelijk kan het oplopen met onze F-pupillen het begin zijn van een goed, broodnodig resultaat van ons vlaggenschip. Maar juich ook onze F-pupillen toe, zodat ook zij deze herinnering later kunnen koesteren en later kunnen navertellen, hoe zij met hun idolen op mochten lopen.

Laten we beginnen onze F-spelers aan u voor te stellen:

Ik ben Sanne Geveke en ben 6 jaar oud. En ik vind korfballen super leuk.

Ik ben Jesse Oosthoek. Het leukste van korfbal vind ik naar de bal toe rennen en scoren!

Ik ben Inke Verbaken, 6 jaar en speel al het tweede seizoen bij de F-jes. Het leukste bij korfbal vind ik de bal afpakken.

Ik ben Dax Kea, ik ben begonnen bij de kangoeroes. Het leukste aan korfbal vind ik dat je leert schieten en gooien.

Ik ben Brett Stevens en ben 6 jaar oud. Ik ben heel goed in verdedigen.

Ik ben Suada Pottuijt. Ik vind het heel leuk om samen te spelen en ik vind het superleuk dat we al een keer kampioen zijn geworden.

Ik ben Finn Leistra en ben 6 jaar oud. Ik ben goed in schieten op de korf en ik vind het leuk om te juichen als we scoren!

Ik ben Mathijs Bos. Ik vind het samen spelen van wedstrijden in een competitie erg leuk!

Ik ben Justin van Tuijl en ben 7 jaar oud. Het leukste vind ik wedstrijden spelen

Ik ben Yenthe Boerema en ben 6 jaar oud. Ik vind korfbal heel leuk, vooral als we heel veel scoren en de tegenstander niet.

Ik ben Bowie Dobber en alweer 6 jaar oud. Ik vind het leuk om van heel ver te scoren.

Ik ben Yonna Koning. Ik zit al 2 jaar in de F-jes en ik vind trainen het leukst, want dan doen we allemaal leuke dingen.

Ik ben Sophia Sedghinezad en ik vind alles met korfbal erg leuk. Ik vind het ook heel leuk, dat ik veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes erbij heb gekregen.

Ik ben Jildau Kuijs en ik kan supergoed verdedigen. Winnen vind ik het aller-leukste.

Ik ben Maddison Vermeulen. Ik hoop dat ik net zo goed kan worden in korfbal als mijn zus.

Ik ben Shambavi Rajamaran. Ik vind alle spelletjes bij de training het leukste.

Ik ben Dave Samson Samuel. Ik vind het leuk, dat ik trucjes met de bal leer en hoe ik moet samenspelen met andere kinderen.

Komt u ons zaterdag ook aanmoedigen? En zwaait u wel terug, als wij naar u zwaaien?

Tot zaterdag.