Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Schrijf je in en doe mee aan de online Nieuwjaarsbingo op zaterdag 2 januari!

Schrijf je in en doe mee aan de online Nieuwjaarsbingo op zaterdag 2 januari!

Het nieuwe jaar komt er weer aan, wat normaal gesproken betekent dat de voorbereidingen voor de traditionele Nieuwjaarsbrunch in volle gang zijn. Helaas is ook dit niet mogelijk wegens de huidige coronamaatregelen. Het gebrek aan mogelijkheden voor fysieke evenementen opent echter wel deuren voor alternatieve activiteiten.

Zo willen wij iedereen graag uitnodigen deel te nemen aan de Online KVA Nieuwjaarsbingo op zaterdag 2 Januari! Op deze avond zullen er drie rondes gespeeld worden, met in elke ronde kans op een brede selectie aan prijzen! De eerste ronde zal starten om 19:30 (aanvang 19:15). Het online platform waarop deze avond gestreamd zal worden is nog niet bepaald, maar zal hoogstwaarschijnlijk Zoom of Microsoft Teams zijn. Als je deel wilt nemen aan de Online KVA Nieuwjaars Bingo dien je dit formulier in te vullen en op te sturen voor maandag 28 december.

Deelname aan de bingo is volledig gratis. Wel is het mogelijk een vrijwillige bijdrage aan KVA te leveren middels een open Tikkie-link. We willen hierbij benadrukken dat dit geenszins verplicht is, maar voortkomt uit de mogelijkheid die hiertoe altijd werd geboden bij de Nieuwjaarsbrunch.

Wanneer het inschrijfformulier voor de 28e is ingevuld, ontvang je uiterlijk voor 2 januari drie bingokaarten (een voor elke ronde). Meespelen met meerdere kaarten per ronde is helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk meerdere kaarten aan te vragen voor een familielid/kind die ook graag willen deelnemen. Dit dient dan aangegeven te worden in het formulier.

De exacte spelregels en eventuele additionele informatie over deze avond, net als de open Tikkie-link voor een vrijwillige bijdrage, zullen gelijktijdig met de bingokaarten verstuurd worden. Voor nu wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en alvast een voorspoedige jaarwisseling en hopen wij iedereen te verwelkomen bij de online KVA NieuwjaarsBingo op 2 januari!

Met vriendelijke groet,

Theo, Katja en Jorn