Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Roy Cramer en Pieter Schreuder volgend seizoen nieuw trainersduo KVA 2

Roy Cramer en Pieter Schreuder volgend seizoen nieuw trainersduo KVA 2

Het Bestuur en de TC van KVA zijn verheugd om te kunnen mededelen dat Roy Cramer en Pieter Schreuder volgend seizoen het nieuwe trainersduo zal zijn bij KVA 2. Zij volgen daarmee Sabrina Kooijman op die na dit seizoen haar trainerscarrière zal vervolgen bij Velocitas 1 uit Leiderdorp. 

Roy en Pieter zijn voor de meesten geen onbekenden van de club. Roy Cramer stond vóór het huidige seizoen al 2 seizoenen voor de groep van KVA 2 en was daarin zeer succesvol met 3 promoties in 2 jaar tijd. Hij keert na 1 seizoen dus weer terug bij KVA. Pieter Schreuder is net als Roy Cramer een Oranje Nassau-lid in hart en nieren maar heeft ook een kort verleden als speler bij onze club. Beide mannen kennen elkaar goed en vullen elkaar bovendien goed aan. Na een aantal goede gesprekken is er van beide kanten ontzettend veel enthousiasme en vertrouwen om met elkaar samen te gaan werken.

We zijn ontzettend blij dat dit trainersduo volgend seizoen samen met hoofdtrainer Elmer Coevert de KVA-selectie onder hun hoede gaat nemen!

v.l.n.r. Bestuurslid Jonathan van der Horst, Pieter Schreuder, Roy Cramer en TC-lid Bas van der Bijl