Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Schrijf je hier in voor het KVA Pinskerkamp 2018! KVA goes wet!

Schrijf je hier in voor het KVA Pinskerkamp 2018! KVA goes wet!

In het weekend van 18 tot en met 21 mei 2018 is er weer pinksterkamp. Dit kamp is er voor jong en oud! Vanaf de kangoeroes (met begeleidende ouder) tot en met de senioren. We gaan vrijdag 18 mei om 18.00 uur weg richting het zuiden naar Land van Kleef in Loon op Zand en zijn op maandag 21 mei rond de klok van 15.30 weer terug. Hier zijn we in 2014 voor het laatst geweest en iedereen vond dit altijd een prachtige locatie. Nieuwsgierig hoe het er uit ziet? Ga naar www.landvankleef.nl.

Land van Kleef bezit over een mooie eetzaal/recreatiezaal, keuken, mooi sportveld, prive speelbos,  een mooie speeltuin voor de kleintjes maar ook een dierenhoek met geiten en konijnen. We hebben hier meerdere jaren mooie pinksterkamp weekenden gehad!

Geef je op via het online inschrijfformulier of via het formulier in het KVA krantje. Let op! We hebben dit jaar verschillende tarieven (aantal personen onder de 90 en boven de 90 personen), maar we gaan ervanuit dat we met minimaal 100 personen op kamp gaan. Dus geef je op, spreek met elkaar af dat je meegaat en laten we er weer een gezellig kamp van maken.

Opgeven kan via dit formulier. (klik hier)

Namens de pinksterkampcommissie,

Riwka, Lily, Richard, Rosalinde, Tamara, Jolanda en Lowie