Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Patrick de Jong vanaf volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer KVA

Patrick de Jong vanaf volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer KVA

De Technische Commissie en het bestuur van KVA zijn verheugd te kunnen mededelen dat Patrick de Jong vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van KVA zal worden. Patrick de Jong was dit seizoen trainer/coach van KVA 2 en volgt hiermee Michael Hendriks op als eindverantwoordelijke voor de selectie. Als club zijn we hier ontzettend blij mee en het maakt ons trots dat een oud selectielid nu hoofdtrainer wordt.

Michael Hendriks liet in een eerder stadium al weten volgend seizoen niet verder te gaan bij KVA en aan de slag te gaan bij KZ/Thermo4U A1. Exact één jaar na de onfortuinlijke degradatie uit de Overgangsklasse werd gisteren bekend dat KVA volgend seizoen weer terugkeert op het derde niveau van Nederland. Kortom, ondanks de coronacrisis een mooi afscheid voor Michael en een mooi begin voor Patrick. “Ik ben erg vereerd met de kans die ik krijg. Heel veel zin om met deze groep te gaan werken om een volwaardige Overgangsklasser te worden en blijven.”

Uiteraard ontstaat er dankzij het doorschuiven van Patrick een vacature voor KVA 2. De TC is momenteel nog volop in gesprek met mogelijke kandidaten en hoop daar in een later stadium op terug te komen. Steven Davelaar blijft komend seizoen actief als assistent trainer van de selectie.

TC en bestuur