Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Oproep: Support de KVA-selectie aanstaande zaterdag in de thuiswedstrijden tegen ROHDA

Oproep: Support de KVA-selectie aanstaande zaterdag in de thuiswedstrijden tegen ROHDA

Aanstaande zaterdag (27 januari) speelt de KVA-selectie voor het eerst in 2024 weer eens thuis. Afgelopen weekend behaalde beide teams een overwinning op bezoek bij Excelsior in Delft en aankomend weekend wil men graag weer voor een ‘vier punten weekend’ zorgen. En daar hebben we jullie steun voor nodig!

KVA 1 draait dit zaalseizoen bovenin mee in de Overgangsklasse en wil de druk op koploper Die Haghe graag blijven opvoeren. Dat ROHDA 1 een lastige tegenstander is bleek echter eerder dit zaalseizoen al toen er in Amsterdam jammerlijk verloren werd van de huidige nummer 7 op de ranglijst. KVA 2 strijd volop om handhaving in de Reserve Overgangsklasse en kan aanstaande zaterdag twee punten bijschrijven als er wordt gewonnen van ROHDA 2.

Twee spannende wedstrijden en bovendien twee derby’s die veel publiek verdienen. Bij deze dus nogmaals de oproep: Kom aanstaande zaterdag naar de Nieuwe Bankrashal om deze twee (en het liefst alle andere) KVA-teams te supporten! KVA F1 en KVA F2 zijn deze week het team van de week.

– 15.20 uur: KVA 2 – ROHDA 2
– 17.00 uur: KVA 1 – ROHDA 1