Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Ook Jeffrey de Deijn kiest voor de selectie van KVA

Ook Jeffrey de Deijn kiest voor de selectie van KVA

Na Coen van der Vliet (AW.DTV) en Martine Rog (Oranje Nassau) zal de KVA selectie vanaf volgend seizoen ook versterkt worden door Jeffrey de Deijn. Jeffrey speelt en traint sinds kort al mee met de KVA selectie en zal er volgend seizoen dus al vanaf het begin bij zijn. De vriendin van Jeffrey, Romée is natuurlijk alom bekend bij KVA en een vaste waarde in de hoofdmacht van KVA.

Jeffrey begon met korfballen toen hij 6 jaar was bij BEP in Purmerend. Na alle selectieteams doorlopen te hebben vertrok hij in de junioren naar Blauw Wit uit Amsterdam. Daar promoveerde hij in zijn eerste jaar naar de Hoofdklasse om een seizoen later daarin als derde te eindigen. Tijdens deze periode speelde hij ook voor Noord West onder 19. Na twee jaar Blauw Wit keerde hij terug in de senioren selectie van BEP, om vervolgens wéér terug te keren naar Blauw Wit. Blauw Wit 3 in dit geval.

Dit seizoen korfbalde Jeffrey een jaartje niet, maar het begon toch te kriebelen. Mede omdat zijn vriendin Romée bij KVA speelt trainde hij af en toe mee en besloot na het zaalseizoen om deel uit te maken van de KVA selectie. Jeffrey heeft de bachelor Business Analytics afgerond en volgt nu maar liefst twee masters aan de Vrije Universiteit.

KVA is ontzettend blij dat Jeffrey het huidige seizoen is aangesloten bij de selectie en ook volgend seizoen bij ons wil korfballen!

rfrg5g