Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Nieuwe trainingstijden jeugd i.v.m. avondklok én info over trainen op zaterdag

Nieuwe trainingstijden jeugd i.v.m. avondklok én info over trainen op zaterdag

Wat een kanjers hebben wij toch op de club. Ondanks de lage temperaturen zien wij veel blije kinderen op de training. Het blijkt namelijk dat de kou ons niet tegen houdt. We denken ook dat we dit seizoen niet meer in de zaal terecht kunnen, dus laten we dit met z’n allen lekker volhouden.

We willen daarom om de week de zaterdag er ook weer bij nemen. Net zoals we in de zaal deden voor de lockdown. Wel zou het fijn zijn als er een beroep gedaan kan worden op ouders als er krapte is bij de trainers. Trainers zullen U daarvoor benaderen als dat nodig is. De data die we ingepland hebben zijn: zaterdag 30 januari, zaterdag 13 februari en zaterdag 27 februari. We weten nog niet precies met welke activiteiten we ze gaan invullen maar we hanteren de volgende tijden.

10.00- 11.00 Kangoeroes, Pukkies en F en E

11.00- 12.00 D, C en A

Voor de F pupillen is er een speciale afspraak gemaakt. Op de zaterdagen dat er activiteiten zijn wordt er door de F ook op de vrijdag ervoor getraind. Dit zijn dus 29 jan, 12 februari en 26 februari.

Aangepaste trainingstijden ivm avondklok

Met het ingaan van de avondklok willen wij graag ook de trainingstijden aanpassen om ervoor te zorgen dat iedereen weer op tijd binnen is zonder zich heel erg te hoeven haasten. Tevens willen we de tijd dat we beslissen qua weer of het doorgaat verplaatsten naar 15.00 uur, zodat we beter kunnen zien of het weer nog veranderd.

17.45 – 18.45 E (eventueel F, zie tekst hierboven)

18.15 – 19.15 C

18.30 – 19.30 D

18.45- 20.15 A

Mochten er kinderen die nu niet trainen zich wel weer willen aansluiten, vragen wij eerst even contact op te nemen met de JTC via jtc@kvakorfbal.nl. Zo kunnen wij goed kijken of er overal voldoende trainers staan om trainen te geven.

Verder blijven natuurlijk alle andere regels gelden zoals thuis handen wassen en plassen. En helaas ouders jullie mogen nog steeds niet kijken, daarom proberen de trainers af en toe foto’s en filmpjes te maken en in de app te zetten. Hopelijk gaan we een droge tijd tegemoet en zien we jullie lekker sporten op het veld.