Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Nahida Kruk genomineerd als Simpel Vrijwilliger van de Maand!

Nahida Kruk genomineerd als Simpel Vrijwilliger van de Maand!

Laten we eens een vervolg gaan schrijven op de rol van penningmeester. Vorige keer schreef ik over de belangrijke functie van penningmeester, wat een zeer verantwoordelijke bezigheid is. Natuurlijk moet deze de inkomsten en uitgaven binnen de club administratief inzichtelijk maken en zich hiervoor kunnen verantwoorden.

Door: Kasper Koster

Maar het is een moeilijke tijd om je club financieel gezond te houden. Het is een hardere tijd, waarin spelers makkelijker op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen en contact met andere clubs eerder en makkelijker kan worden gezocht. Dit blijkt ook uit de fusies en faillissementen van diverse clubs.

Alleen de contributie innen is dus niet genoeg om voldoende inkomsten te genereren. Daarnaast hebben we uiteraard ook inkomsten uit baromzet, maar deze is ook in de loop der tijd afgenomen. Blijkbaar blijven minder mensen niet meer (zo lang) hangen in de kantine.

Dus ga je op zoek naar andere inkomstenbronnen. Hierin dienen tal van mogelijkheden zich aan, maar hiervoor moet je zelf actief op zoek gaan naar andere inkomstenbronnen.

En hier komt Nahida in beeld.

Zij zet zich vol enthousiasme in voor de sponsorcommissie om nog andere mogelijkheden om inkomsten te genereren aan te boren. Mocht zij dus merken dat iemand als zelfstandige werkzaam is, dan zal zij al snel polshoogte komen nemen om te informeren naar de mogelijkheden in een bijdrage voor KVA, in welke vorm dan ook.

Op enthousiaste wijze weet zij nieuwe sponsoren te overtuigen om onze vereniging te steunen, waarbij uiteraard goed rekening wordt gehouden met de mogelijkheden hiervan.

Met haar spontaniteit en openhartigheid stapt zij op een ieder af, waar zij een gerede kandidaat in ziet. En zij weet als geen ander om mensen aan haar zijde te krijgen met haar sterke argumenten en vlotte babbel. Soms moet ze zelfs worden getemperd in haar enthousiasme om KVA financieel gezond te houden.

Hiernaast houdt ze altijd goed in de gaten of er acties lopen, waarbij KVA gebaat kan zijn. Mocht ze een dergelijke actie tegenkomen, dan onderneemt ze meteen stappen om deze actie op poten te zetten en te realiseren.

Daarnaast is ze binnen KVA altijd bereid om bij te springen waar nodig. Haar inzetbaarheid is dus vele malen groter dan haar functieprofiel omschrijft. Nahida heeft een groot KVA-hart, waarmee ze iedere mogelijkheid om KVA te steunen, met beide handen aangrijpt.

Een logisch gevolg is dan ook dat haar kinderen beiden ook lid zijn bij KVA. Op dit moment korfballen zij reeds beter dan hun moeder, aangezien haar reeds kwetsbare knie niet langer meer kon teren op haar enthousiasme en passie. Voorlopig zit zij dus aan de kant bij onze club, want ze blijft uiteraard wel bij KVA komen. Hopelijk kunnen we haar in het nieuwe seizoen ook weer bij de wedstrijden aanschouwen, hopelijk dan wel met een goede, nieuwe kniebrace.

Gezien het bovenstaande kunnen wij dus concluderen dat Nahida een logische keuze is om te nomineren tot voorbeeldig lid van de sponsorcommissie, niet alleen omdat zij dit zo goed, enthousiast en vol overgave doet, maar ook omdat zij zich niet laat beperken door de grenzen van deze functie.

Want als er een voorbeeldrol voor deze functie zou bestaan, dan zou Nahida deze vervullen.