Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Maandag 30 november online Algemene Ledenvergadering vanaf 20.30 uur

Maandag 30 november online Algemene Ledenvergadering vanaf 20.30 uur

Via dit bericht willen wij jullie allen van harte uitnodigen om op maandag 30 november om 20:30 uur deel te nemen aan de online Najaars Algemene Leden Vergadering (NALV). Omdat de huidige situatie met Corona het helaas niet toestaat om met grote groepen bij elkaar te komen en omdat ons clubhuis nog steeds gesloten moet blijven, hebben wij er opnieuw voor gekozen om de vergadering online plaats te laten vinden. In deze uitnodiging kunt u lezen hoe u kunt deelnemen aan de vergadering, wat wij graag zouden willen bespreken en de spelregels die wij tijdens de vergadering hanteren.

We zullen de NALV via Microsoft Teams houden. Dit is een programma waarin wij leden kunnen uitnodigen om deel te nemen aan de vergadering. Microsoft Teams staat bekend als een veilige online omgeving om vergaderingen als deze te organiseren. Via het volgende filmpje op Youtube kun je een uitleg bekijken hoe je deel kunt nemen aan de online vergadering:

Om deel te nemen aan de online vergadering kunnen jullie deze link gebruiken:

Verder is een aantal afspraken nodig om een goede online vergadering te kunnen houden in Teams. Het is belangrijk dat iedereen zijn microfoon op “gedempt” heeft staan (tenzij deze persoon aan het spreken is), omdat er anders teveel ruis voor andere deelnemers is. Verder zullen we gebruik maken van de functie om de hand op te steken, als iemand een opmerking of een vraag heeft. Ook kan er via de chat gecommuniceerd worden met elkaar. Hoe dit werkt zullen we aan het begin van de NALV toelichten.

Wat nodig is om te kunnen deelnemen is een laptop of computer met eventueel een camera en een goede internet/WiFi-verbinding. Het valt aan te raden om te werken met en headset of oordopjes, maar dat is niet per se nodig.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen deze gemaild worden naar het bestuur via bestuur-kva@live.nl 

Wij hopen jullie allen te zien, online, op 30 november. 

Namens het Bestuur, 
Jorn Jeremiasse