Ledengroei KVA blijft maar doorzetten. Twee nieuwe teams volgend seizoen: KVA D3 en KVA C3

Opnieuw goed nieuws vanuit de JTC zo aan het einde van dit gekke seizoen. De ledengroei die nu al een tijdje aan de gang is zet gelukkig ook in dit ‘corona seizoen’ onverminderd voort en dat houdt in dat er volgend seizoen opnieuw twee nieuwe teams gecreëerd kunnen worden.

Zoals het er nu naar uitziet krijgen we er volgend seizoen zowel bij de D-, als bij de C-jeugd een extra team bij: KVA D3 en KVA C3 dus! Een ongekende luxe voor KVA, nadat we bijvoorbeeld dit seizoen al een nieuw team bij de E mochten verwelkomen: KVA E4. Dit is een groot compliment naar de JTC, alle trainers/coaches en natuurlijk alle spelers die het ook zonder competitiekorfbal gelukkig nog altijd erg naar hun zin hebben bij onze vereniging.

Zoals het er nu naar uitziet beschikken we volgend seizoen over de volgende jeugdteams:

– KVA A1
– KVA A2

– KVA B1

– KVA C1
– KVA C2
– KVA C3

– KVA D1
– KVA D2
– KVA D3

– KVA E1
– KVA E2
– KVA E3
– KVA E4

– KVA F1

Overigens is een tweede F-team ook al in de maak. En ter illustratie: in het seizoen 2019/2020 beschikten we nog over 10 jeugdteams en dat zijn er komend seizoen dus in ieder geval al 4 meer! Tel daar bij op de enorme groep Pukkies en Kangoeroes die daar weer onder zit en we mogen best constateren dat we bij de jeugd enorm goed aan de weg aan het timmeren zijn!