Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Ledengroei bij KVA zet geweldig door, nieuw team (E4) in de zaal!

Ledengroei bij KVA zet geweldig door, nieuw team (E4) in de zaal!

Goed nieuws! KVA groeit, en dan met name bij de jongste jeugd. Dat gaat zelfs zo goed dat er in de zaal (als dat doorgaat) een extra E-team zal worden ingeschreven: KVA E4! Daarnaast is de kans groot dat er in de loop van dit seizoen ook een F3 team zal worden ingeschreven. En dat is nodig ook, want al die nieuwe leden bieden we graag een team aan om wedstrijden mee te kunnen spelen. 

Voor KVA E4 zoeken we overigens nog een coach. Heb je interesse om dit gloednieuwe team te begeleiden? Stuur dan een mailtje naar jtc@kvakorfbal.nlAl die nieuwe leden komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Dit is allemaal mede dankzij onze fantastische Kangoeroe-trainers, de trainers bij de F, E en D (en hoger), de JTC en natuurlijk alle enthousiaste kinderen + ouders.  

In het meest recente ledencijfers overzicht van het KNKV blijkt zelfs dat KVA na de meting van 30 juni (de datum dat gestopte leden worden uitgeschreven bij het KNKV) als vrijwel enige vereniging in Nederland niet gedaald is in leden (wat gebruikelijk is) maar juist gestegen! Dat overzicht is hier te bekijken.