Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA Special: voor de korfballers die net wat meer aandacht nodig hebben

KVA Special: voor de korfballers die net wat meer aandacht nodig hebben

Bij KVA is iedereen welkom om te korfballen! Ook als je het lastig vindt om mee te doen met de standaardtrainingen, bijvoorbeeld omdat je een verstandelijke beperking of autisme hebt. Bij KVA Special krijg je net wat meer begeleiding, structuur en persoonlijke aandacht, omdat we training geven in een kleine groep.

De trainers

Het KVA Special-team heeft een vaste groep trainers. Bas, Angela, Tatjana en Katja geven de trainingen. We vinden het belangrijk dat elke training dezelfde personen voor de groep staan.

Wat ga je doen bij KVA Special?

Plezier staat voorop, dus we doen vooral veel spelvormen waarbij iedereen in beweging is op de manier die bij hem of haar past.

Korfbal is een balsport, dus we zullen natuurlijk vooral veel met de bal doen, zoals gooien en vangen. Maar ook ga je steeds meer oefenen met schieten, doorloopballen maken en verdedigen. En wie weet gaan we ooit wel wedstrijdjes spelen, als het team groot genoeg is. Het kan ook dat we eens een andere club bezoeken, om daar te gaan korfballen.

Wat heb je nodig?

Voor het trainen heb je sportkleding nodig en schoenen die geschikt zijn voor kunstgras en in de zaal. Let ook even goed op het weer, als we buiten trainen. Als het regent of koud is, is het handig om een regenjas of een warme trui mee te nemen, en droge kleding voor na de training.

Wil je een keer meedoen?

Lijkt het je leuk om bij ons te korfballen? Dan kun je altijd een keertje meedoen om te kijken of het bij je past! We hebben op de volgende momenten inlooptrainingen:

– Zaterdag 25 mei van 11.00 tot 12.00
– Zaterdag 15 juni van 11.00 tot 12.00

Locatie: KVA Clubhuis en Veld, Startbaan 1 in Amstelveen

Stuur een mail naar kvaspecial@kvakorfbal.nl voor meer informatie of om je aan te melden om een keer mee te doen.