Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA pakt prijzen bij hemelvaarttoernooi Oranje Nassau

KVA pakt prijzen bij hemelvaarttoernooi Oranje Nassau

Tijdens het hemelvaarttoernooi, georganiseerd door Oranje Nassau, hebben diverse teams van KVA meegedaan. Zo was er een seniorenteam, een aspirantenteam en de jongste jeugd aanwezig om de prijzen in de wacht te slepen. Het seniorenteam en aspirantenteam kwamen met de eerste prijs van het veld af.

 

Op een zonnige donderdag in Amstelveen stonden de teams er klaar voor. Beginnende met de jongste jeugd. De E en F-pupillen. Door een miscommunicatie met de wedstrijdleiding waren zij niet op het wedstrijdschema te vinden. Gelukkig wist Oranje Nassau dit snel op te lossen en konden ze uiteindelijk toch meedoen. Ze hebben hard gestreden en hebben mooie wedstrijden mogen spelen op deze zonnige donderdag.

 

De aspirantenploeg was een combinatie van onze B1 (Roy, Trojan, Lukas, Yara) en de C1 (Solange, Thymo, Mika, Feline, Yenthe en Julia). Na een goed doorlopen poulefase hebben ze de eerste prijs in de wacht gesleept na een mooie overwinning op TOP/Quoratio.

 

De senioren was een combinatie van 5 teams. De senioren 1, 2, 3, A2 en Frank Mostard waren vertegenwoordigd in één combinatieteam. Na een moeizame eerste wedstrijd en twee simpele overwinningen tegen EKVA en Vlug en Vaardig, wist KVA de eerste prijs mee naar huis te nemen met een overwinning op Oranje Nassau.

 

KVA wilt de organisatie van het hemelvaarttoernooi bedanken voor deze gezellige en sportieve dag!