Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA is op zoek naar versterking voor de selectie seizoen 2020/2021

KVA is op zoek naar versterking voor de selectie seizoen 2020/2021

KVA is op zoek naar spelers die de selectie vanaf volgend seizoen kunnen versterken. Na het kampioenschap in de zaal en handhaving op het veld speelt het eerste team van KVA tweemaal in de Overgangsklasse. Het tweede team speelt in beide competities in de Reserve Eerste Klasse en wil graag omhoog. Mede dankzij het stoppen van een aantal ‘oudere’ spelers zijn we op zoek naar talentvolle/ambitieuze spelers die zichzelf op Overgangsklasse niveau willen laten zien.

De selectie zal volgend seizoen bestaan uit voornamelijk jonge talenten, waarvan de meesten nu één of meerdere seizoenen in de senioren hebben ervaren. Aangevuld met enkele ervaren spelers zorgt dit voor een stabiele selectie. De selectie traint twee keer per week. Op dinsdag en op donderdag.

Hoofdtrainer is aankomend seizoen Patrick de Jong. Hij volgt Michael Hendriks op die na twee jaar de club verlaat voor een avontuur bij KZ/Hiltex. Patrick de Jong is een oud selectiespeler van KVA en heeft het afgelopen seizoen KVA 2 onder zijn hoede gehad. Daarnaast heeft hij in het verleden ook diverse RTC selecties getraind en gecoacht.

Ben jij een korfballer met ambitie en wil je je kunsten graag vertonen op Overgangsklasse niveau? Schroom dan niet en neem contact op met de TC van KVA door een mailtje te sturen naar tc@kvakorfbal.nl of te bellen/whatsappen met TC-lid Jorrit de Haas: 06-11182801.

TC KVA