Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA is op zoek naar dubbele versterking voor de A1 (Overgangsklasse) volgend seizoen

KVA is op zoek naar dubbele versterking voor de A1 (Overgangsklasse) volgend seizoen

KVA is op zoek naar talentvolle spelers (zowel jongen als meisje) om volgend seizoen uit te komen in de A-overgangsklasse. Ben je ambitieus, wil je graag op hoog niveau spelen/trainen en ben je 16, 17 of 18 jaar (op 1 januari 2019)? Dan biedt KVA een mooie kans om een betere korfballer te worden!

De A1 heeft zich knap geplaatst voor de overgangsklasse door in de zaal als tweede achter NOVA A1 te eindigen in de zaal en speelt zodoende volgend seizoen in de overgangsklasse. In de overgangsklasse zal met schotklok worden gespeeld. Op het veld speelt de A1 eerste klasse.

Bij KVA zijn we ambitieus en proberen we het hoogst haalbare uit elke spe(e)l(st)er te halen, dit betekent twee keer in de week intensief en serieus trainen en in het weekend spelen in A-overgangsklasse!! Uiteraard kan je bij KVA ook terecht om in andere teams te spelen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Wendy van Hoek (JTC) via jtc-kva@live.nl of 06-41323447. Een keer meetrainen kan natuurlijk altijd!