Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA is ineens weer een team rijker: de KVA recreanten!

KVA is ineens weer een team rijker: de KVA recreanten!

Een aantal weken geleden kreeg de TC vanuit een ‘korfbalouder’ de vraag of zij misschien ook eens mee kon trainen. Omdat dat voor iemand die nog nooit gekorfbald heeft toch wel lastig is, hebben we een oproep gedaan voor niet-korfballende ouders om een keer korfbaltraining te krijgen op vrijdagavond o.l.v. Marjolein van Mourik. 

Dat is nu zo’n 5 weken geleden en inmiddels is de groep enthousiastelingen op vrijdagavond al uitgebreid naar zo’n 12 KVA ouders die fanatiek meetrainen. Sommigen zijn al jaren lid en betrokken bij onze vereniging, andere ouders zijn pas net bekend met KVA en dus ook met korfbal.

Het enthousiasme is zo groot dat de groep steeds groter wordt en nu ook tijdens het zaalseizoen doorgaat met trainen. Voor nu noemen we deze trainingsgroep maar even de KVA recreanten maar wat nou precies de goede naam is is nog even afwachten. KombiFit is misschien ook wel een passende naam. Bedacht door het KNKV en bedoeld voor mensen die geen competitie (willen) spelen maar wel in beweging willen blijven.

Afijn, het is mooi om te zien hoe zo’n initiatief uitgroeit tot iets succesvols. En dan is dit nog maar het begin. Wil jij als korfbalouder of als oud korfballer ook een keer meetrainen? Dat kan! Voorlopig nog gewoon zonder aanmelding op vrijdagavond van 19.00 uur t/m 20.00 uur op het KVA-veld.

Vragen of opmerkingen? Stel ze gerust aan de TC: tc@kvakorfbal.nl