KVA en Elmer Coevert verlengen samenwerking, Sabrina Kooijman gaat op zoek naar nieuwe uitdaging

KVA en hoofdtrainer Elmer Coevert gaan ook in het seizoen 2024/2025 met elkaar door! Dat nieuws werd afgelopen donderdag al medegedeeld aan de spelersgroep en binnen het bestuur en TC zijn we uiteraard zeer content met deze contractverlenging. Daarentegen zullen de wegen van Sabrina Kooijman en KVA na dit seizoen wél scheiden. De huidig KVA 2-trainer heeft de uitgesproken ambitie om een eerste team te willen trainen.

Elmer Coevert is momenteel bezig aan zijn derde seizoen als eindverantwoordelijke voor de KVA-selectie. Vorig seizoen promoveerde KVA onder zijn leiding vanuit de Overgangsklasse naar de Ereklasse op het veld en werd in de zaal op een haar na promotie naar de Hoofdklasse gemist. Met een sterk vernieuwde selectie draait KVA ook dit zaalseizoen weer knap bovenin mee in de Overgangsklasse.

Hoewel KVA ook graag had doorgegaan met Sabrina Kooijman als trainer van KVA 2 ligt haar ambitie toch bij het trainen en coachen van een eerste team. Sabrina Kooijman kwam afgelopen zomer over van De Vinken en mocht met KVA direct starten in de Reserve Ereklasse. Daar werd knap één keer gewonnen. Na de promotie van vorig jaar speelt het jonge en ook deels vernieuwde KVA 2 dit seizoen voor het eerst sinds jaren in de Reserve Overgangsklasse met schotklok en is handhaving binnen handbereik.

Uiteraard hopen we dat Sabrina Kooijman een nieuwe uitdaging aan kan gaan bij een mooie club. De TC gaat zich vanaf heden bezig houden met de zoektocht naar een geschikte opvolg(st)er.