Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA E2 en KVA B1 kunnen aankomend weekend kampioen worden

KVA E2 en KVA B1 kunnen aankomend weekend kampioen worden

KVA E2 en KVA B1 kunnen op zaterdag 25 maart al kampioen worden. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook KVA F2, KVA C3 en KVA 2 nog volop verwikkeld in een titelrace maar deze teams kunnen eventueel pas op de laatste speeldag een feestje vieren

KVA E2 is dit zaalseizoen nog ongeslagen en scoorde in 10 wedstrijden maar liefst 112 keer. Aanstaande zaterdag gaat dit team vol kleine talenten op bezoek bij Aurora E1 in Haarlem waar het eerder dit seizoen al met 15-4 van wist te winnen. Heel veel succes deze zaterdag!

Dan KVA B1, dit team is bezig aan een ongelooflijk sterk zaalseizoen in de Tweede Klasse en won alle 10 de wedstrijden. Toch is het gat met nummer twee, DKOD B1 maar één punt. Mede omdat deze ploeg al een wedstrijd meer gespeeld heeft. En laat nou net DKOD B1 aanstaande zaterdag de tegenstander zijn van onze B1. Die wedstrijd wordt gespeeld na KVA 1 – Achilles 1 en zal beginnen om 18.30 uur. Een gelijkspel zou genoeg zijn voor het kampioenschap maar we gaan natuurlijk net als eerder dit seizoen voor de volle winst.