Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA doet mee aan de sportplaatjesactie van Jumbo Groenhof

KVA doet mee aan de sportplaatjesactie van Jumbo Groenhof

In het najaar van 2019 organiseert KVA in samenwerking met Jumbo supermarkt Groenhof te Amstelveen een hele leuke sportplaatjesactie! Hierbij kom je samen met je team en alle andere leden van KVA in een groot verzamelalbum te staan. Uiteraard is het natuurlijk fantastisch als je uiteindelijk alle plaatjes compleet hebt. Over de precieze datum van de start van de actie volgt later meer informatie.

Om in het mooie plakboek te komen zijn er natuurlijk allereerst team- en portretfoto’s van iedereen nodig. Om het nemen van de foto’s soepel te laten verlopen hebben we verschillende data voor alle teams. Let op! Kijk goed op welke datum je verwacht wordt. We verwachten dat iedereen van het team aanwezig is op de aangewezen dag (incl. trainers/coaches), zodat we complete teamfoto’s kunnen maken. Mocht het echt niet lukken om aanwezig te zijn, dan horen we dit graag z.s.m. Dit kun je laten weten door een mail te sturen naar kvasponsoring@gmail.com.

De fotoplanning ziet er als volgt uit:

– 10 september: S1, S2, Commissies, Bestuur
– 13 september: F1, E1, E2, E3, D1, D2, C1, B1, B2, A1, S3, S4, S5, S6, S7
– 14 september: Kangoeroes

De tijden voor het nemen van de foto’s volgen later. Bij het nemen van de foto’s dien je aanwezig te zijn in je volledige wedstrijdtenue, dit houdt in rokje/broekje en wedstrijd/sponsorshirt. Mocht je niet in een team of een commissie zitten, maar ben je wel lid van KVA en wil je graag verzilverd worden in alle mooie plaatjesboeken, dan kun je je melden bij de sponsorcommissie.

Om een verzamelalbum van onze geweldige vereniging te maken hebben we jullie toestemming nodig voor het gebruik van alle foto’s waar jij herkenbaar op bent. Sinds de AVG-wetgeving van kracht is gegaan staat jullie privacy centraal. Het enige wat jij (indien je 16 jaar of ouder bent) of jouw ouders hoeven te doen is eenmalig toestemming geven via de volgende link: https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-kva/.  Doe dit uiterlijk 10 september. Mocht je geen toestemming geven om jezelf of jouw kind in het plakboek op te laten nemen, dan vernemen wij dit graag.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je altijd iemand van de sponsorcommissie aanspreken of een mail sturen naar de sponsorcommissie.

Wij hopen dat het een ontzettend geslaagde actie gaat worden en zijn zeer enthousiast!

Met vriendelijke groet,

 

Sponsorcommissie KVA

Nahida, Samina, Willem, Wendy, Monique, Joëlle