Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA C1, KVA D1 en KVA D2 kroonden zich dit weekend tot kampioen!

KVA C1, KVA D1 en KVA D2 kroonden zich dit weekend tot kampioen!

Maar liefst drie teams kregen dit weekend de kans om het najaarskampioenschap binnen te slepen en alle drie lukte ze dat ook nog! Omdat jeugdteams voor het zaalseizoen in poules van vier ploegen spelen konden er dit weekend al kampioenen gehuldigd worden.

We beginnen met de felicitaties aan de spelers en trainers/coaches van KVA C1. Zij zetten hun ongeslagen reeks vandaag voort met een 10-4 overwinning op het Haarlemse Oosterkwartier. Met deze vijfde winstpartij op rij is de ploeg niet meer in te halen door de concurrentie en dus kampioen. Gefeliciteerd!

Dan naar KVA D1, dat op bezoek ging in hartje Amsterdam bij Swift D1. Op het mooie terrein aan de Plantage Parklaan hadden deze talenten genoeg aan een gelijkspel om de kampioensschaal in ontvangst te mogen nemen. Het werd 8-8 dus aan die doelstelling werd voldaan. Desalniettemin blijft KVA D1 nog altijd ongeslagen en is het de terechte kampioen! Gefeliciteerd allemaal!

En last but not least natuurlijk KVA D2! Deze ploeg liet gedurende het seizoen zien dat het steeds beter ging korfballen. Overwinningen volgden elkaar in rap tempo op en een nieuwe overwinning op bezoek bij Haarlem D2 zou het kampioenschap betekenen. Het werd maar liefst 1-11 en daarmee kroonde ook KVA D2 zich tot kampioen. Super gedaan!

KVA D1