Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA B1 en KVA F1 zijn de eerste kampioenen van dit veldseizoen!

KVA B1 en KVA F1 zijn de eerste kampioenen van dit veldseizoen!

Het is zowel KVA B1 als KVA F1 gelukt om op zaterdag 1 juni het kampioenschap binnen te slepen. Wij feliciteren alle spelers en trainers/coaches met deze mooie prestatie

KVA B1 kende een behoorlijk lastig zaalseizoen in de Eerste Klasse en speelt daarom op het veld een niveautje lager. Dat blijkt niet verkeerd uit te pakken want de ploeg van trainers/coaches Jeroen Kraan en Bart Mostard verloor tot op heden nog geen keen keer. Alleen tegen OKV B1 werd gelijkgespeeld maar omdat de concurrentie van elkaar won had KVA afgelopen zaterdag aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden. Op bezoek bij Blauw Wit B1 werd er echter met maar liefst 11-16 gewonnen en dat betekent champagne. Nogmaals gefeliciteerd allemaal!

De talenten van KVA F1 spelen eveneens een goed veldseizoen waarin er heel erg veel geleerd wordt. Tegen AW.DTV F1 was het twee keer reuze spannend maar werd er wél gewonnen. En dat betekende dat een overwinning op Huizen F1 voldeed om kampioen te worden. En gewonnen werd er gelukkig! Er werd ontzettend veel gescoord en dat is leuk om te zien. Gefeliciteerd allemaal!

KVA B1