Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA A2 wordt een combinatieteam met DKV/Victoria

KVA A2 wordt een combinatieteam met DKV/Victoria

Klopt de naam van de A-teams wel?

Voor iedereen die het programma al bekeken heeft, zal er iets zijn opgevallen. Er staan ineens 3 A-teams in het programma met een combinatie naam. Voor onze A2 zijn wij op zoek gegaan naar een samenwerking met een andere vereniging, aangezien wij geen volledig A-team meer konden samenstellen (door opzeggingen en verschuivingen naar de senioren). Deze samenwerking hebben wij gevonden met DKV/Victoria uit Diemen.

Nu is een bijkomende regel van de KNKV dat dan alle A-teams dezelfde combinatie naam krijgen (dus ook onze A1 en de A1 van DKV), ondanks dat deze teams niets met de samenstelling te maken hebben.

KVA/DKV A1 is onze A1 (waarbij wij overigens nog heel graag een aanmelding voor zien binnen komen van een trainer/coach!)

DKV/KVA A2 is de A1 van DKV (aangezien zij lager spelen dan onze A1, zijn zij A2 geworden)

DKV/KVA A3 is een combinatie van spelers/speelster van KVA en DKV. Om de dinsdag wordt er op ons veld getraind, de andere dinsdag op het veld van DKV. Iedere vrijdag zijn onze speler/speelsters te vinden op ons eigen veld voor de training. De thuiswedstrijden worden op het veld bij DKV gespeeld, in de zaal spelen ze deze bij KVA.

De eerste verenigingsnaam die genoemd wordt, daar worden de thuiswedstrijden gespeeld. Ondanks dat de teams een andere naam hebben, wijzigt er verder niets. Mochten jullie naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan horen wij dat graag. Het mailadres van de JTC is jtc-kva@live.nl.

Groet,

Wendy