Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

KVA 4 promoveert in de zaal naar de Reserve Tweede Klasse

KVA 4 promoveert in de zaal naar de Reserve Tweede Klasse

Afgelopen dinsdag bereikte ons het goede nieuws dat KVA 1 in de zaal promoveert naar de Overgangsklasse. Dit komt omdat het KNKV heeft besloten alle huidige standen in de zaal te laten gelden als eindstanden. Goed nieuws voor KVA 1 dus maar o.a. minder goed nieuws voor bijvoorbeeld KVA 3 en KVA 4.

Deze teams waren net als KVA 1 hard op weg naar het kampioenschap maar stonden na 11 wedstrijden nog op een tweede plaats op de ranglijst. Mede veroorzaakt omdat zij op dat moment een wedstrijd minder gespeeld hadden dan de koploper. In de poule van KVA 3 houdt dat in dat koploper Fiks 3 promoveert naar de Reserve Eerste Klasse, terwijl beide ploegen evenveel verliespunten hadden en KVA 3 onderling er zelfs beter voor stond.

In de poule van KVA 4 houdt dat in dat HKC 4 op basis van doelsaldo promoveert naar de Reserve Tweede Klasse. Bij de TC waren we er ons alleen niet van bewust dat ook de beste nummers 2 uit de poule promoveren. En dat is dus gelukkig het geval bij KVA 4. Al spreken wij liever niet van beste nummer twee maar gewoon van KAMPIOEN! Gefeliciteerd KVA 4!