Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Kim Lanzing keert volgend seizoen terug bij KVA!

Kim Lanzing keert volgend seizoen terug bij KVA!

Met veel trots kondigt KVA aan dat Kim Lanzing (23) volgend seizoen terugkeert in de selectie van KVA. Kim komt over van Dalto/Klaverblad Verzekeringen waar zij dit seizoen actief is (geweest) in de Reserve Hoofdklasse in de zaal en de Reserve Ereklasse op het veld.

Mede vanwege haar verhuizing naar Utrecht wegens haar studie koos Kim er in 2019 voor om de overstap te maken naar de club uit Driebergen. Daar heeft ze het de afgelopen seizoenen dan ook heel erg naar haar zin gehad en bovendien op een hoog niveau kunnen korfballen.

Vanaf volgend seizoen keert ze dus terug bij de club waar het voor haar allemaal begon. Zo maakte ze o.a. in de C, B en A deel uit van een succesvolle lichting jeugdspelers waarvan een groot gedeelte momenteel ook in de KVA-selectie speelt. Bovendien dwong ze destijds dankzij haar prestaties af in de selectie van RTC Noord-West.

Ook trainer/coach Elmer Coevert is uiteraard blij met de terugkeer van Kim bij KVA: “Ondanks haar jonge leeftijd¬† heeft ze al de nodige ervaring opgedaan op hoog niveau en zal ze een directe versterking zijn voor onze selectie.”