Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Kijk de Korfbal League finale live in de kantine van de Nieuwe Bankrashal aanstaande zaterdag (16.00 uur)

Kijk de Korfbal League finale live in de kantine van de Nieuwe Bankrashal aanstaande zaterdag (16.00 uur)

Hoewel de meeste teams alweer volop buiten aan het trainen zijn, spelen er drie KVA-teams nog beslissingswedstrijden in de zaal. KVA A1 gaat zaterdagochtend om 10.30 uur op bezoek bij EKVA A1 in Almere en moet een achterstand van twee doelpunten goed zien te maken.

Later op de dag spelen KVA 4 en KVA 1 een thuiswedstrijd in de Nieuwe Bankrashal en daarmee sluiten we het zaalseizoen af. Om 17.30 uur moet KVA 4 zes doelpunten verschil zien goed te maken tegen SDO/Fiable 3 om degradatie af te wenden. Om 20.00 uur verdedigt KVA 1 een voorsprong van tien goals verschil tegen Sporting Trigon 1.

Maar ook daarvoor en tussendoor is er nog genoeg te doen bij ons in de sporthal. Kinderen kunnen onbeperkt pannenkoeken eten, en voor wie dat niet wil is er ook genoeg anders te eten. Wraps, pastasalades etc. Maar we beginnen de dag met de Korfbal League-finale. Deze wordt om 16.00 uur gespeeld in Ahoy Rotterdam en gaat tussen Fortuna en PKC. Kom gezellig meekijken in de kantine van de Nieuwe Bankrashal!

Oja, we sluiten de avond én het zaalseizoen natuurlijk gezellig af met z’n allen met een klein feestje!