Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Joachim Stoffelsen (16 jaar) versterkt volgend seizoen KVA A1

Joachim Stoffelsen (16 jaar) versterkt volgend seizoen KVA A1

Vanaf volgend seizen verwelkomen Joachim Stoffelsen (16 jaar) bij KVA. Joachim is afkomstig van Oranje Nassau en gaat volgend seizoen bij ons in de A1 spelen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! KVA A1 bestaat volgend seizoen voor een groot deel uit spelers die het afgelopen seizoen KVA B1 vormden en staat onder leiding van Milena van Drongelen en André de Boer.

Hieronder stelt Joachim zich vast aan jullie voor en na de zomer zien en horen jullie ongetwijfeld meer van hem:

Hallo, ik ben gevraagd om een stukje over mezelf te schrijven, omdat ik komend seizoen bij KVA zal korfballen. Mijn naam is Joachim Stoffelsen en ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Amsterdam-Oost en ga naar school naar het St. Ignatiusgymnasium. Ik sluit volgend seizoen dus aan bij KVA en ga spelen in de A1.

Ik korfbalde de afgelopen jaren bij Oranje Nassau. Oranje Nassau en KVA liggen niet ver van elkaar vandaan en werken ook soms samen. In 2015 vormden vier anderen en ik een nieuw jeugdteam. In de jaren daarna is ons team gegroeid en hebben we een leuk team gevormd. Vorig seizoen hebben we mogen proeven aan spelen op wedstrijdklasse-niveau. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om bij Oranje Nassau te spelen en ben goed verbonden met iedereen binnen de club.

Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen bij KVA te spelen. Ik denk dat het veel uitdagingen met zich meebrengt en dat ik veel nieuwe ervaringen op kan doen. Ik ken een deel van het team al, omdat ik samen met hen bij het RTC Amsterdam onder 15 heb gespeeld en ik afgelopen seizoen met Oranje Nassau tegen KVA gespeeld heb.

Ik hoop veel te leren en samen met het team een leuk seizoen te hebben en mooie prestaties neer te zetten.