Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Ingezonden wedstrijdverslag van KVA C3 op bezoek bij Swift C2: 3-7

Ingezonden wedstrijdverslag van KVA C3 op bezoek bij Swift C2: 3-7

Vorige week werd er nipt verloren tegen Swift C2. Zaterdag j.l. was gelijk de return wedstrijd. Rune maakte ook zijn rentree weer na enkele weken afwezigheid. Het beloofde wederom een spannende wedstrijd te worden. Maar het liep anders. Swift was weliswaar feller maar KVA was veel effectiever. Lucas was ook aardig op dreef.

Het bracht ons de 1e helft op een 1-3 voorsprong. Na deze voorsprong werd er matig verdedigd. We kwamen er goed mee weg want de tegenstander wist die fase niet te benutten. Helaas viel vervolgens Samin geblesseerd uit door een bal op haar vinger.

Even daarvoor wist zij nog te scoren met een mooie doorloopbal. Gelukkig hadden we op het laatste moment een reserve weten te regelen. Laurens was de redder in nood. Ondanks zijn pijn aan een verstandskies (pas getrokken) viel hij in en speelde de wedstrijd uit. Een compliment aan Laurens.

Zo konden we hem compleet en winnend afsluiten. De einstand werd 3-7. Mooie prestatie van het team en daardoor blijven we in de buurt van koploper Swift.