Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Ingezonden: Wat was het Prikkietoernooi weer geweldig!

Ingezonden: Wat was het Prikkietoernooi weer geweldig!

Dat was het zaterdag jl. zeker. Want al lieten de weergoden het in de ochtend gedeeltelijk afweten, aan het enthousiasme van de deelnemers was niet  te  merken, dat zij zich daaraan stoorden. In alle leeftijdsgroepen werd de bal serieus ter hand genomen en vol concentratie richting korf geworpen.

Door: Chris Robijns

Uiteraard bij de een was dat doeltreffender dan bij de andere, maar de korven werden zoals de scoringslijsten aantoonden, flink doorboord.  Het was logisch dat naarmate de finales naderden de strijd gelijk opging. Bij gelijkspel werd er verlengd en dat werd een spannende strijd waarbij de mogelijke verliezer toch de finale haalde.

Voor de organisatie was dat terecht aanleiding om de aanwezigen naar buiten te sturen. Wie de kampioenen werden en uit handen van de organisatoren de zo bewonderde bekert ontvingen, kijk daarvoor naar de elders gepubliceerde eindstand.

Een woord van dank aan het adres van de organisatoren is meer dan verdiend. Het was toppie dames. Een betere voorbereiding op het priktoernooi van a.s. zaterdag was niet denkbaar.

Kom massaal onze KVA schutters aanmoedigen want zoals u wel weet is dit toernooi een begrip voor Nederland.  In de jaren 80 is het ontworpen bij afscheid van enkele DEVD actieve toppers. Dat beviel destijds zo goed dat het een jaarlijks toernooi werd waaraan sinds een fiks aantal jaren, ook spelenden uit heel Nederland/Belgie kunnen deelnemen.

Komt dat zien en als u komt neem dan ook Uw oude papier voor onze container want onze Klaas is van plan volgende week de bijna volle container weg te laten halen. Hoeveel  deze bevat en welk bedrag KVA bijeengeraapt heeft, dat meldt wel onze penningmeester.