Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Ingezonden: Wat een afsluiting

Ingezonden: Wat een afsluiting

Dat mag je wel zeggen over de inhoud van het laatste clubblad van ons 109ste clubjaar. Zover mijn geheugen reikt heeft onze club nog nimmer, op zo’n manier zich een toekomstige voorzitter zien aanmelden. Remco Dijkstra wat geweldig en wat mag KVA blij zijn dat drie van je vier kinderen voor jouw jeugdsport gekozen hebben.

Door: Chris Robijns

Natuurlijk KVA zal moeten beseffen dat onze toekomstige voorzitter het niet alleen kan doen. Er is de steun van de leden nodig om van ons KVA een bloeiende club te maken waarover niet alleen de korfbalwereld, maar ook Amstelveen met respect gaat spreken. De eerste stappen zijn al, zoals wij op de voorjaarsvergadering hoorde, gezet. Nu onder leiding van Remco moet het voortgezet kunnen worden. Veel succes. Remco mijn stem heb je!

En dan nog een opzienbarende mededeling. Uit het verslag van Klaas Stoffels blijkt dat een handjevol leden, want echt meer is het op dit moment niet, al meer dan de helft van de geprogrammeerde opbrengst aan oud papier/karton bijeen heeft opgebracht, Zou het nu dan toch gaan gebeuren dat men bij KVA inziet waarom de gemeente zo’n 10 jaar geleden besloot het huisafval gesorteerd af te halen en daarvoor bakken tegen jaarvergoeding beschikbaar stelde?

Kom KVA doe als voorheen, neem op weg naar het clubhuis die tas met oud papier mee en leeg deze in de container Een doos mag natuurlijk ook maar wel graag zover mogelijk achterin. Toon je een afstammeling van onze dijkenbouwers  Let wel er zit een cijferslot op. De beheercommissie kent de code en kan hopelijk ook het moeilijk openen verhelpen.