In Memoriam: Wil Smit-Wiering

Gisteren bereikte ons het droevige nieuws dat Wil Smit-Wiering overleden is. Zij was vorige week woensdag aanwezig op de V.A.L.V. om haar speldje voor het 75-jarige lidmaatschap bij de KNKV in ontvangst te nemen. Zij was gebracht door haar zoon Arjen. Diezelfde avond is zij onwel geworden en een aantal dagen later overleden.

Wil Smit-Wiering was een van de oudste leden van KVA en vele jaren actief als vrijwilligster. Zij was met name heel nauw betrokken bij de financiële zaken van onze vereniging. Eerst bij DEVD als penningmeester en later vele jaren in de kascontrolecommissie. Waar vele penningmeesters zullen beamen: als Wil ernaar gekeken had, dan wist je zeker dat het goed zat. Zij werd geroemd om haar punctualiteit en precisie. Als je het overzicht aan vrijwilligerstaken van Wil bekijkt, is er bijna geen functie te noemen die zij niet had bekleed. Daarnaast was zij ook vaak trouw aanwezig bij de wedstrijden van DEVD en KVA, hoewel dat de laatste jaren er helaas niet meer in zat gezien haar gezondheid.

Naast dat Wil hield van korfbal en het verenigingsleven, waren haar andere twee grote hobby’s wandelen en zingen. Zij zat in een koor en heeft diverse uitvoeringen gegeven in o.a. het concertgebouw. Ook hier deed ze veel vrijwilligerswerk.

We wensen alle nabestaanden veel sterkte de komende periode bij het verwerken van hun verlies.

Bestuur van KVA