Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Het volledige barrooster in de Nieuwe Bankras voor het zaalseizoen 2022/2023

Het volledige barrooster in de Nieuwe Bankras voor het zaalseizoen 2022/2023

Ook dit seizoen heeft AmstelveenSport, het bedrijf dat alle sporthallen in Amstelveen beheert, niet genoeg personeel om de kantine in de Nieuwe Bankras te bemensen. We zijn dus voor het tweede zaalseizoen op rij veroordeeld tot het zelf bemensen van de kantine en dat gaan we net zo doen als tijdens het veldseizoen.

Kortom, ouders van jeugdteams en seniorenteams worden weer ingedeeld om bar/keukendienst te draaien. Ten opzichte met het veldseizoen is er weinig verschil want we nemen bijvoorbeeld ons eigen kassasysteem gewoon mee naar de sporthal.

In tegenstelling tot het veld hebben we dit zaalseizoen een document waarin het barrooster staat. Dit document bevat (bijna) alle speelweekenden. We zijn nog bezig om de weekenden in 2023 rond te krijgen. Indien je thuis speelt is de kans groot dat je bardienst moet draaien. Het is voor seniorenteams mogelijk dat er tijdens wedstrijden van de selectie een extra bardienst gedraaid moet worden. Het is mogelijk dat dit zo is als je een uitwedstrijd speelt. Het advies is om elke week te kijken of er eventuele wijzigingen zijn in het rooster.

Barroosterhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1Uj6Y8IPdzImZdJnKdtyUszkyLgYo4fQ5j2tuAnSvqBQ/edit?usp=sharing

Indien er vragen of opmerkingen zijn omtrent de nieuwe opzet dan hoor ik het graag.

Namens de BHC,

Jasper Zwiers