Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Het korfbalseizoen zit er op maar er is nog genoeg te beleven bij KVA!

Het korfbalseizoen zit er op maar er is nog genoeg te beleven bij KVA!

Met de kampioenswedstrijd van KVA thuis tegen Phoenix anderhalve week geleden zat het korfbalseizoen er voor iedereen weer op. Alle wedstrijden zijn gespeelden de eerstvolgende wedstrijden zullen weer in augustus plaatsvinden. Maar is er deze zomer dan niks meer te doen bij KVA? Jawel!

Natuurlijk wordt er door velen gewoon lekker door getraind op de dinsdag en vrijdag. Dit blijft gewoon doorgaan tot en met vrijdag 24 juni. Dus mocht je nog willen oefenen voor je schot voor het Prikkietoernooi of Priktoernooi, dan kan dat. Traditiegetrouw wordt er ook weer gevoetbald op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur.

Op dinsdag 14 juni staat de Algemene Ledenvergadering op het programma. De JTC zal iets vertellen over “Funkey”,  een gesubsidieerd project van de gemeente om kinderen op de basisscholen met diverse sporten kennis te laten maken. De TC zal een korte vooruitblik geven op het vervolgtraject rond de wijziging van speeldag van KVA 1 en 2. Tenslotte zal de sponsor- & actiecommissie de stand van zaken rond sponsoring toelichten en willen we met de leden discussiëren over de KVA-missie, zoals wij die als bestuur hebben geformuleerd.

Op zaterdag 18 juni organiseert KVA het Prikkietoernooi. De mini variant van het grote Priktoernooi een week later. Op de inschrijflijsten in de kantine hebben al heel veel koppels zich opgegeven! Op zaterdag 25 juni vindt het ‘grote’ Priktoernooi plaats. Het grootste toernooi van Nederland in deze vorm. 120 koppels, een hoop toeschouwers en hopelijk erg lekker weer.

Kortom, voor iedere KVA’er is er komende weken nog genoeg reden om naar de kantine te komen. We zien je dan ook graag verschijnen!