Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Het jaar 2023 samengevat in 10 foto’s

Het jaar 2023 samengevat in 10 foto’s

Het einde van 2023 is nu toch echt in zicht en daarom sluiten wij dit jaar af met 10 foto’s die dit jaar veel geliked zijn op Instagram. We gaan de foto’s op chronologische wijze af maar beginnen met het hoogtepunt van dit jaar:

 

1. De dubbele promotie naar de Ereklasse halverwege juni na overwinningen van KVA 1 en KVA 2 op bezoek bij ROHDA.

 

2. Het winnen van de prijs voor ‘Vereniging van het jaar’ georganiseerd door Amstelveen Sport

 

3. Het kampioenschap van KVA 2 in de zaal onder leiding van trainer/coach Roy Cramer. KVS 3 werd in Scheveningen met ruime cijfers verslagen en de tribune zat vol met KVA-supporters

 

4. Het jaarlijkse Pinksterkamp bij @landvankleef in Loon op Zand. Met een record aantal kampgangers en uiteraard een fantastische leiding en keukenploeg (zie foto)

 

5. Fabian Geveke heeft zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht van KVA gespeeld en neemt samen met de naar Dalto vertrekkende Enza Bulterman en Yoni Bulterman afscheid van het publiek. (Intussen heeft Fabian zijn eerste minuten in de hoofdmacht alweer gemaakt)

 

6. Ondanks dat KVA 1 en KVA 2 weer degraderen uit de Ereklasse winnen beide teams wel één wedstrijd. De 14-13 thuisoverwinning op Dalto was toch wel een klein hoogtepuntje!

 

7. Trojan Pinas en Laura Bijlhouwer reizen met hun landen Suriname en Polen af naar het WK Korfbal eind oktober in Taiwan. Suriname eindigt daar op een 5e plaats en Polen op een 11e plaats.

 

8. Jorg, Stan, Daniël en Marit komen namens KVA uit voor RTC Amsterdam U15 op de Pre Challenge. Later dit jaar speelt het viertal ook nog op de Korfbal Challenge in Rotterdam.

 

9. Onze hoofdmacht sluit het jaar fantastisch af met een overwinning op Pernix. Ondanks het verlies van een aantal bepalende spelers blijkt de groep behoorlijk veerkrachtig te zijn en sluit het 2023 af met een gedeeld tweede plaats in de Overgangsklasse.

 

10. Hoewel er vanavond nog een Oud en Nieuw feestje op de planning staat was het jaarlijkse Kerstdiner ook weer op en top genieten. Heerlijk eten en drinken dankzij een opnieuw fantastische keukenploeg en na afloop een inmiddels traditioneel goed feest!

 

Tot vanavond en anders alvast een fijne jaarwisseling en tot in 2024!