Korfbal Vereniging Amstelveen

Veld: Startbaan 1, 1185 XP Amstelveen
Zaal: Pandora 3 1183 KK Amstelveen

Gezocht: hoofdcoach/trainer voor KVA A1

Gezocht: hoofdcoach/trainer voor KVA A1

KVA bruist! Als grootste vereniging in de regio Amsterdam is KVA de laatste jaren een stabiele vereniging in de (reserve)overgangsklasse en komt het 1e team komend seizoen op het veld in de Hoofdklasse uit!

Als gezegd is KVA de grootste vereniging in de regio Amsterdam met zo’n 260 leden. Behalve het 1e en 2e team is ook de jeugdopleiding één van de oogappels van KVA. Al jaren leidt KVA zeer talentvolle spelers op, waarvan enkele op dit moment op het allerhoogste niveau schitteren. Onze A1, B1 en B2 spelen wedstrijdsport. Deze lichting en ook onze jongere jeugd beschikt wederom over een groot aantal talentvolle spelers.

Voor onze juniorenteam A1 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach die het een uitdaging vindt om de A1 verder te ontwikkelen. Hij/zij zal het team tweemaal per week trainen en in het weekend coachen.

Wij zoeken:

  • Voor onze A1 junioren een ambitieuze/enthousiaste trainer met ervaring in het trainen/coachen van ploegen (externe ervaring niet vereist) of een jonge trainer die zelf op niveau speelt/heeft gespeeld,
  • Een trainer die zowel aandacht heeft voor de individuele ontwikkeling van de spelers als het groepsproces,
  • Een trainer die onze junioren kan stimuleren en enthousiasmeren,
  • Een trainer die zijn eigen korfbalvisie wil en kan combineren met ons technische beleid,
  • Een trainer die deze lichting klaarstoomt voor de senioren, in een nauwe samenwerking met de trainers van de seniorenselectie en met de (Jeugd) Technische Commissie,

Functie:

  • Verzorgen van de training op de dinsdag en vrijdag,
  • Coachen van de wedstrijden op zaterdag,
  • Overleg houden met de JTC.

Geïnteresseerd in de functie van trainer/coach van KVA A1? Neem dan gerust contact op met de Jeugd Technische Commissie. Contactpersoon Wendy van Hoek (06-41323447) of stuur een email aan jtc-kva@live.nl.